La cuina dels fumats

250 RECEPTES

Autor: Jofre Español, Joan

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

La cuina dels fumats

La cuina dels fumats

14,70€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
10/02/2021
Colección:
ESCUDELLA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

AUTOR DE _LA CUINA DEL CALÇOT_, POPULAR LLIBRE SOBRE EL FAMÓS CALÇOT PUBLICAT PER PRIMERA VEGADA L'ANY 1997. EL GENER DEL 2006 SE'N VA PUBLICAR AL CINQUENA EDICIÓ A COSSETÀNIA EDICIONS. «_Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les nostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina …

AUTOR DE _LA CUINA DEL CALÇOT_, POPULAR LLIBRE SOBRE EL FAMÓS CALÇOT PUBLICAT PER PRIMERA VEGADA L'ANY 1997. EL GENER DEL 2006 SE'N VA PUBLICAR AL CINQUENA EDICIÓ A COSSETÀNIA EDICIONS. «_Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les nostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina també ho ha de fer, no? En aquest llibre, hi trobareu fins a 250 receptes, primordialment d'entrants, amanides o tapes, amb fumats molt diversos: junt amb el predomini del salmó i del bacallà, també hi són presents la truita de riu, l'arengada, la tonyina, el peix espasa... en forma de fumat. Completen el receptari un capítol de bases (pasta, mandonguilles, mantega...) i un altre de salses._» (Del pròleg de Francesc Murgadas) * Aquest llibre dona idees variades de com cuinar i combinar els aliments fumats, entre els quals el salmó, el bacallà o la tonyina, en forma fumada, són dels més coneguts. * Més de 250 receptes senzilles, ràpides i fàcils de fer (amanides, entrants, tapes), amb apartats extres de bases i salses.
Leer más

Más libros de Jofre Español, Joan

Más información del libro

La cuina dels fumats

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-13-56021-2
EAN:
9788413560212
Nº páginas:
160
Colección:
ESCUDELLA
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
(Alió, Alt Camp, 1950?2019) va ser cuiner, i des dels disset anys es va moure entre fogons: a Valls, Tarragona, Barcelona, les Canàries, les Balears, Andalusia, el País Basc... Publicà els llibres _Todo el bacalao a su alcance_ (1992), _La cuina del calçot_ (1997), _La cuina de l'avellana_ (1999), aquests dos últims juntament amb Agustí Garcia Carrion, i _Torrades. 365 receptes de pa torrat_ (2004).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar